logo | Ecocreation

Over ons

Ecocreation ontwikkelt slimme systemen die op locatie organische afvalstromen omzetten naar grondstoffen

Over ons

Samen met onze klanten werken we aan een duurzamere wereld en een circulaire economie. We ontwikkelen en produceren in Nederland een oplossing voor het wereldwijde organisch afval probleem. Een eenvoudig te bedienen oplossing die op elke locatie inzetbaar is. Met onze kennis en ervaring op het gebied technologie, bacterieculturen en organische afvalstromen weten wij dat verduurzaming niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn. Met onze klanten bouwen we aan een duurzame value case die – naast kostenbesparing, efficiëntie en hygiëne – gebaseerd is op circulariteit, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Samen met onze klanten geloven we dat we iets kunnen veranderen. Want het is tijd om in actie te komen!

Vertrouwd door:

Testimonials

Igle Sipma

“Met de composteermachine van Ecocreation wordt al ons organisch afval omgezet naar compost en sluiten we als La Place de keten op een duurzame manier”

Tim Kunnen

“Het werken met de composteermachine van Ecocreation biedt onze cliënten een zinvolle dagbesteding en heeft een positieve invloed op hun eigenwaarde”

Leonhart Eichner

“De composteermachine van Ecocreation vormt een essentieel onderdeel van ons Closed Loop System dat wij onze klanten aanbieden”

Stichting de Nieuwe Draai

“De composteermachine van Ecocreation is uitermate geschikt om bedrijfsgebouwen op een efficiënte en eenvoudige manier te verduurzamen”

Paul Berntsen

“Van het organisch afval uit de bakkerij maak ik Bakkerscompost. Ik bespaar dus niet alleen, mijn afval is zelfs winstgevend.”

B. Driessen – Hotelmanager Van der Valk Akersloot

“Door het gebruik van de Ecocreation composteermachine maken wij ons afval weer tot grondstof, reduceren we onze CO2-uitstoot en besparen we aanzienlijk op onze afvoerkosten”.

review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation