logo | Ecocreation

Klant cases

Hoe onze klanten ons product ervaren.

Nederland

La Place

Bakkerij Berntsen

Atlant

Hutten

Duitsland

EC-100 BASF Ludwigshaven | Ecocreation

BASF Ludwigshaven

Type EC-100
Sinds 2019

Naast zijn functie als personeelsrestaurant biedt het Feierabend Haus onderdak aan ongeveer 60 evenementen per jaar, die door ongeveer 60.000 mensen worden bijgewoond. De Ecodigester van Ecocreation wordt gebruikt om organisch afval om te zetten in vruchtbare compost. Van afval tot grondstof.

EC-100 Mainkofen | Ecocreation

District Ziekenhuis Mainkofen

Type EC-100
Sinds 2020

Met meer dan 720 bedden is het districtsziekenhuis Mainkofen de grootste zorginstelling in Neder-Beieren. Om het nog duurzamer te maken, wordt al het organische afval ter plaatse tot compost verwerkt en vervolgens op het terrein gebruikt.

EC-100 van der Valk | Ecocreation

Van der Valk Luchthaven hotel Düsseldorf

Type EC-100
Sinds 2020

Met zijn 196 ruime kamers en de nabijheid van de luchthaven is Airporthotel Düsseldorf een ideaal luchthavenhotel. Sinds 2020 werkt het hotel ook met een Ecodigester van Ecocreation. Al het organisch afval wordt ter plaatse tot compost verwerkt. Goed voor het milieu en goed voor 85% minder vrachtwagenritten.

Cases | Ecocreation

Asklepios Brandenburg

Type EC-100
Sinds 2020

Asklepios Brandenburg is het grootste psychiatrisch-neurologische ziekenhuis in de deelstaat Brandenburg met meer dan 650 bedden. Catering voor alle patiënten en personeel wordt ter plaatse verzorgd. Al het organisch afval wordt ook ter plaatse tot compost verwerkt in de Ecodigester van Ecocreation. De compost wordt vervolgens gebruikt op het terrein van het ziekenhuis zelf.

EC-30 Igefa Rostock - Cases | Ecocreation

Igefa Rostock

Type EC-30
Sinds 2021

Vanuit het moderne logistieke centrum in Kronskamp bedient Igefa Rostock grote commerciële afnemers in het hele Oostzeegebied. Het bedrijf biedt zijn klanten de Ecodigester van Ecocreation aan om afval te verminderen, kosten te besparen en het milieu te ondersteunen.

Luxemburg

Cases | Ecocreation

APEMH

Type EC-100
Sinds 2021

APEMH is een Luxemburgse vereniging die in 1967 werd opgericht door ouders van kinderen met een verstandelijke beperking.
Al meer dan 50 jaar stellen zij de levenskwaliteit van mensen met een verstandelijke beperking centraal in alles wat zij doen. De Ecocreation Ecodigester is ook onderdeel daarvan.
Al het organisch afval dat vrijkomt op de locatie wordt door hen in de Ecodigester verwerkt tot vruchtbare bodemverbeteraar.

Frankrijk

Cases | Ecocreation

Aire de Taponas - A6

Type EC-100

Aire de Taponas is gelegen aan de Route du Soleil en biedt, naast een groot tankstation, meerdere horeca formules zoals Burger King, Ciao en La Croissanteria.
Al het organisch afval en composteerbare disposables vanuit de horeca formules worden verwerkt in de Ecodigester.

Vertrouwd door:

Testimonials

Igle Sipma

“Met de composteermachine van Ecocreation wordt al ons organisch afval omgezet naar compost en sluiten we als La Place de keten op een duurzame manier”

Tim Kunnen

“Het werken met de composteermachine van Ecocreation biedt onze cliënten een zinvolle dagbesteding en heeft een positieve invloed op hun eigenwaarde”

Leonhart Eichner

“De composteermachine van Ecocreation vormt een essentieel onderdeel van ons Closed Loop System dat wij onze klanten aanbieden”

Stichting de Nieuwe Draai

“De composteermachine van Ecocreation is uitermate geschikt om bedrijfsgebouwen op een efficiënte en eenvoudige manier te verduurzamen”

Paul Berntsen

“Van het organisch afval uit de bakkerij maak ik Bakkerscompost. Ik bespaar dus niet alleen, mijn afval is zelfs winstgevend.”

B. Driessen – Hotelmanager Van der Valk Akersloot

“Door het gebruik van de Ecocreation composteermachine maken wij ons afval weer tot grondstof, reduceren we onze CO2-uitstoot en besparen we aanzienlijk op onze afvoerkosten”.

review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation