logo | Ecocreation

Made in Holland!

Uw oplossing voor het duurzaam reduceren van organische afvalstromen.

Of je nu veel of minder veel organisch afval hebt, voor elke situatie biedt Ecocreation een oplossing.

Ons standaard assortiment bestaat uit een viertal Ecodigesters met een verwerkingscapaciteit van 30 tot 200 ton per jaar. Daarnaast produceren we ook grotere machines voor situaties waar een verwerkingscapaciteit van 200 ton per jaar niet toereikend is.

Geïnteresseerd? Ecocreation helpt je bij alle stappen van het proces

Wij brengen jouw afvalstromen in kaart, geven een indicatie van de kostenbesparing en terugverdientijd van de Ecodigester, we kijken op welke manier je de machine het beste kunt inpassen in jouw bedrijfsproces, we installeren de machine en instrueren medewerkers over het gebruik, we leveren de benodigde randapparatuur en we denken mee over de communicatie richting jullie stakeholders.

Neem direct contact op!

Telefoonnummer *

Vertrouwd door:

Testimonials

Igle Sipma

“Met de composteermachine van Ecocreation wordt al ons organisch afval omgezet naar compost en sluiten we als La Place de keten op een duurzame manier”

Tim Kunnen

“Het werken met de composteermachine van Ecocreation biedt onze cliënten een zinvolle dagbesteding en heeft een positieve invloed op hun eigenwaarde”

Leonhart Eichner

“De composteermachine van Ecocreation vormt een essentieel onderdeel van ons Closed Loop System dat wij onze klanten aanbieden”

Stichting de Nieuwe Draai

“De composteermachine van Ecocreation is uitermate geschikt om bedrijfsgebouwen op een efficiënte en eenvoudige manier te verduurzamen”

Paul Berntsen

“Van het organisch afval uit de bakkerij maak ik Bakkerscompost. Ik bespaar dus niet alleen, mijn afval is zelfs winstgevend.”

B. Driessen – Hotelmanager Van der Valk Akersloot

“Door het gebruik van de Ecocreation composteermachine maken wij ons afval weer tot grondstof, reduceren we onze CO2-uitstoot en besparen we aanzienlijk op onze afvoerkosten”.

review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation