logo | Ecocreation

Hoe Ecocreation helpt bij het behalen van de Grenelle 2 wetgeving.

Ontdek hoe Ecocreation een sleutelrol speelt bij het realiseren van de doelstellingen van de Grenelle 2-wetgeving in Frankrijk, door het verplichte sorteren en waarde toekennen aan bio-afval, inclusief dierlijke bijproducten, ter bevordering van milieubescherming en duurzame ontwikkeling.

Duurzaam Afvalbeheer: De Impact van Grenelle 2 in Frankrijk

Grenelle 2 is een belangrijke milieuwetgeving in Frankrijk die is ontworpen om milieubescherming te bevorderen en duurzame ontwikkeling te stimuleren. Deze wet verplicht iedereen, inclusief huishoudens, vanaf 1 januari 2024 om bio-afval, waaronder dierlijke bijproducten zoals restjes vlees, vis, melk, ei en honing, te sorteren en op waarde te brengen. Ecocreation speelt een rol bij het behalen van de doelstellingen van de Grenelle 2-wetgeving.

Een van de belangrijke aspecten die wordt aangepakt door de Grenelle II-wetgeving is afvalbeheer. Zowel producenten als huishoudens worden verplicht om bio-afval na reductie te sorteren en op waarde te brengen door middel van compostering of andere methoden.

Bedrijven kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst en voldoen aan de Grenelle 2-wetgeving door gebruik te maken van de Ecodigester. Deze Ecodigesters zijn bewezen en meetbare oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om organisch afval te verwerken.

Afval

Bedrijven kunnen met behulp van de Ecodigester bijdragen aan een duurzame toekomst en voldoen aan de Grenelle 2 wetgeving. De Ecodigesters zijn een bewezen en meetbare oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosten-effectieve en milieuvriendelijke manier om organisch afval te verwerken.

Interesse? Neem contact met ons op!

Telefoonnummer *

Circular waste reduction

Streeft uw organisatie naar zero-waste? Wilt u uw afvalproductie verminderen en geld besparen? Mag de duurzaamheid van uw organisatie zichtbaarder? Met de Ecocreation Eco-Composteerder maak je binnen 24 uur van al je gft-afval droge, waardevolle compost.

icon | Ecocreation

Unieke bacterieculturen

icon | Ecocreation

Certificeringen

icon | Ecocreation

Made in Holland

icon | Ecocreation

After sales service

icon | Ecocreation

Internet of Things connection

icon | Ecocreation

Besparingsindicatie aanvragen

Vertrouwd door:

Testimonials

Igle Sipma

“Met de composteermachine van Ecocreation wordt al ons organisch afval omgezet naar compost en sluiten we als La Place de keten op een duurzame manier”

Tim Kunnen

“Het werken met de composteermachine van Ecocreation biedt onze cliënten een zinvolle dagbesteding en heeft een positieve invloed op hun eigenwaarde”

Leonhart Eichner

“De composteermachine van Ecocreation vormt een essentieel onderdeel van ons Closed Loop System dat wij onze klanten aanbieden”

Stichting de Nieuwe Draai

“De composteermachine van Ecocreation is uitermate geschikt om bedrijfsgebouwen op een efficiënte en eenvoudige manier te verduurzamen”

Paul Berntsen

“Van het organisch afval uit de bakkerij maak ik Bakkerscompost. Ik bespaar dus niet alleen, mijn afval is zelfs winstgevend.”

B. Driessen – Hotelmanager Van der Valk Akersloot

“Door het gebruik van de Ecocreation composteermachine maken wij ons afval weer tot grondstof, reduceren we onze CO2-uitstoot en besparen we aanzienlijk op onze afvoerkosten”.

review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation review | Ecocreation