Compost

Met de Ecocreation Eco-Digester ga je niet alleen op een efficiënte, duurzame manier met je organisch afval om; je creëert ook een nieuw product: compost.

Stel je eens voor wat je daar als organisatie mee kunt doen!

Begin samen met werknemers een moestuin en voorzie de bedrijfskeuken van verse groenten, schenk compost aan medewerkers en relaties of steun een tuindersvereniging of volkstuinencomplex. En mocht je écht niet weten wat je met het compost kunt doen, dan kun je het altijd nog als groenafval laten ophalen, zodat het wordt verwerkt tot groene stroom of als actieve stof kan dienen in een compostfabriek. De kostenbesparing heb je dan al in de pocket.

Bekijk het verhaal van La Place

Vertrouwd door:

Testimonials

Igle Sipma

“Met de composteermachine van Ecocreation wordt al ons organisch afval omgezet naar compost en sluiten we als La Place de keten op een duurzame manier”

Tim Kunnen

“Het werken met de composteermachine van Ecocreation biedt onze cliënten een zinvolle dagbesteding en heeft een positieve invloed op hun eigenwaarde”

Leonhart Eichner

“De composteermachine van Ecocreation vormt een essentieel onderdeel van ons Closed Loop System dat wij onze klanten aanbieden”

Stichting de Nieuwe Draai

“De composteermachine van Ecocreation is uitermate geschikt om bedrijfsgebouwen op een efficiënte en eenvoudige manier te verduurzamen”

Paul Berntsen

“Van het organisch afval uit de bakkerij maak ik Bakkerscompost. Ik bespaar dus niet alleen, mijn afval is zelfs winstgevend.”

B. Driessen – Hotelmanager Van der Valk Akersloot

“Door het gebruik van de Ecocreation composteermachine maken wij ons afval weer tot grondstof, reduceren we onze CO2-uitstoot en besparen we aanzienlijk op onze afvoerkosten”.

Vrouw Review Man Review Man Review Vrouw Review Man Review Man Review