logo | Ecocreation

Subsidie

Binnen Europa zijn er verschillende subsidie mogelijkheden tot maar liefst 35% van de aanschafprijs. Wij kunnen de subsidie mogelijkheden voor u uitzoeken via onze lokale vertegenwoordigers.

Hieronder vindt u de subsidie mogelijkheden binnen Nederland.

VEKI

VEKI richt zich op individuele bedrijven in de branche die voor eigen rekening en risico projecten uitvoeren. Nederland moet de komende jaren de uitstoot van broeikasgassen met 25% terugdringen ten opzichte van 1990. Doel van de subsidiemodule Versnelde klimaatinvesteringen Industrie (VEKI) is het ondersteunen van investeringen in materiële en immateriële activa van industriële bedrijven die een kosteneffectieve bijdrage leveren aan het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen. CO₂-emissies of andere broeikasgasemissies in Nederland. Met de inzet van IoT kan per 100 ton afval ongeveer 15 ton CO₂ aantoonbaar en meetbaar worden bespaard.

DEI

DEI+ is een subsidieregeling die gericht is op het ondersteunen van projecten die nieuwe innovaties op het gebied van energie en CO2-reductie in de praktijk testen, vaak in de vorm van pilots of demonstratieprojecten. Deze subsidie is bedoeld voor innovaties waarvoor het grootste deel van het onderzoek al is afgerond. Voorbeelden van dergelijke projecten zijn het testen van een EcoDigester op een echte locatie, het opzetten van een proefinstallatie en vooral het implementeren van EcoCreation's technologie in industriële processen.

Bovendien zijn onze industriële productielijnen ontworpen om te werken op restwarmte, wat extra mogelijkheden biedt voor subsidieaanvragen.

EIA

Wanneer een bedrijf investeert in een bedrijfsmiddel dat leidt tot verminderde CO2-uitstoot, komt het in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) regeling. Hierdoor kan het bedrijf 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de winst, wat resulteert in een verlaging van de fiscale winst.

Bovendien geldt de EIA-regeling ook voor onze industriële productielijnen, die kunnen functioneren op restwarmte. Als de opbrengst wordt gebruikt voor duurzame energieopwekking, zijn er extra mogelijkheden voor belastingaftrek.

Az előnyök:

vizuális | Ecocreation

Szerves hulladék

értékes nyersanyaggá válik: komposzt

vizuális | Ecocreation

Kevesebb hulladék

így alacsonyabb költségek

vizuális | Ecocreation

Kevesebb szállítás

így kevesebb szennyezés

icon | Ecocreation

Kevesebb műtrágya szükséges

így kevésbé merülnek ki a fosszilis erőforrások, és kevesebb a környezetszennyezés.

CO2 | Ecocreation

CO2

csökkenti a CO2-kibocsátást

vizuális alkalmazott | Ecocreation

Büszke alkalmazottak

elkötelezett kapcsolatok/beszállítók és lelkes ügyfelek

Megbízható:

Ajánlások

Igle Sipma

"Az Ecocreation komposztálójával minden szerves hulladékunk komposzttá alakul, és mi, a La Place fenntartható módon zárjuk le a láncot."

Tim Can

"Az Ecocreation komposztálójával való munka értelmes nappali tevékenységet biztosít ügyfeleink számára, és pozitív hatással van az önbecsülésükre."

Leonhart Eichner

"Az Ecocreation komposztálója az ügyfeleinknek kínált Zárt Hurkú Rendszerünk alapvető része"

De Nieuwe Draai Alapítvány

"Az Ecocreation komposztálója ideálisan alkalmas arra, hogy a kereskedelmi épületeket hatékonyan és egyszerűen fenntarthatóvá tegye"

Paul Berntsen

"A pékség szerves hulladékából Bakkerscompostot készítek. Így nem csak spórolok, de a hulladékom még nyereséges is."

B. Driessen - Szállodavezető Van der Valk Akersloot

"Az Ecocreation komposztáló használatával a hulladékot újra nyersanyaggá alakítjuk, csökkentjük a CO2-kibocsátást és jelentősen megtakarítjuk az ártalmatlanítási költségeinket."

felülvizsgálat | Ecocreation felülvizsgálat | Ecocreation felülvizsgálat | Ecocreation felülvizsgálat | Ecocreation felülvizsgálat | Ecocreation felülvizsgálat | Ecocreation